martes, 28 de mayo de 2013



CONCURS DE PASTISSOS 2013 

El concurs de pastissos es celebra el dia de sant jordi a l'Insitut Ins Camps Blancs. 

Consisteix en que tots els alumnes de gestió administrativa i també professores, preparin per al dia de Sant Jordi, un passtis a casa i portar-ho a classe.
De tots els participants el millor passtís serà premiat amb motlles de reposteria i per a cada participant una rosa.

A continuació,
 Hos mostrem fotografies d'aquest dia:


Roser


"Passtís Gelat de Maduixa"

Ivan-Tino-Miguel
"Pastís de Poma"
Merche-Iris-Daniela
"Gorito"
"Erika-Noelia"
"Bizcochito lacasitos"
Lucia-Eli
"Postre les quatre delicies"
Karen Sánchez
Pastís Sakina
Sakina

"Dulce de les tres llets"
Manfred

Guanyador del concurs

"L'entrepà de la mermelada"
Pastis guanyador

Tots els participants


I per últim aqui deixem algunes de les receptes...!!

 
 L'ENTREPÀ DE LA MERMELADA

Ingredients:  
300ml de Llet
100g de Llevadura 
100g de Mermelada de maduixa
1 cullarada de Mantega 

Elaboració:
Posarem en un bol la llet, llevadura i la cullarada de mantega ho remenem amb la turmix.
Per altra lloc agafarem el recipient que utilitzarem per al forn i ho untarem amb mantega, acte seguit vertirem la massa que habiem fet amb la turmix.
Ho ficarem al forn uns 180º aproximadament 20 minuts.
Una vegada veiem que ja està fet ho treurem del forn i esperarem fins que estigui fred.
Quan estigui fred ho tallarem per la meitat i en cada cara l'untarem la mermelada, tornem a posar una cara a sobre l'altra i ja tindrem el nostre entrepà de mermelada.



 
PASTIS SAKINA
 
Ingredients:
3 ous                           
1 iogur
1 got d'oli
1 sobre i mitj de llevadura
1 cullarada de sucre avainillat
Farina (a criteri vostre)
Elaboració:
Possar dins d'un bol totes les quantitats del ingredients, remenar-lo amb la turmix i quan ja estigui fent feta la massa traslladar.ho al recipient que utilitzarem per al forn.
Per últim, ho ficarem al forn durant aproximadament 20 minuts. 

 
BIZCOCHITO DE LACASITOS

Ingredients:
3 ous
1 sobre de llevadura royal
1 iogur de llimona
Farina 3 mides de iogur
Sucre 2 mides de iogur
Oli 1 mida del iogur
Raspadura d'un llimó
Mantega i farina per untar el molde
Lacasitos,ratlladura de chocolata blanc.

Elaboració:
 Batirem el sous, agregarem el sucre, el iogur, l'oli i la ratlladura del llimó.Añadirem també juntament la farina amb la llevadura i batrem fins que estigui ben remenat.
Untarem un recipent amb mantega o oli i espolvejarem amb farina, vertirem la mezcla que habiem fet i ho ficarem al forn uns 40-45 minuts a 180º.
Quan estigui el pastis ho deixarem que refredi per poder desmoldar-lo.
Servirem el pastis, l'adornarem amb lacasitos i ratlladura de chocolata blanc.



LES QUATRE DELICIES

Ingredients:
1 sobre de gelatina de préssec
Crema de llet 150ml
Maduixes per decorar
Aigüa 

 Elaboració:
Posarem a bullir 1/4 d'aigüa, quan ja estigui bullint agregarem el sobre de gelatina i ho remenem.
Després agregarem la crema de llet i seguirem remenant.
A continuació,  ho possarem en un recipient i anirá al refrigerador fins que veiem que estigui ben fred en forma de gelatina.
Per últim ho decorarem amb maduixes.



DULCE DE LES TRES LLETS 

Ingredients: 
Per al pa de pessic
3 ous
1 tassa de sucre
1 tassa de farina
1/4 de tassa de llet
1/2 cullerada de essència de vainilla
Per les llets: 
740 grs. de llet condensada (un pot gran)
410 grs. de llet evaporada
200 ml de nata per cuinar  

Elaboració:

Precalenta el forn a 200º . Untarem amb mantega i farina un recipient alt de pa de pessic.
En un bol, batirem els ous fins que fassin escuma i dupliquem su volum. Agrega, sempre batent, el sucre, la llet, la vainilla i finalment la farina amb la llevadura.
Ho fiquem al forn, baixem la temperatura fins 180º de 25 a 30 minuts.
Quan estigui llest, barreja en un bol les tres llets. 
Finalment, punxa el pastis encara calent amb un ganivet i agrega les llets donant temps a que les absorbi. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario